allamerican

Amerikaans automerk Chevrolet

Amerikaans automerk Chevrolet

Je hebt natuurlijk veel Amerikaanse automerken en paar daarvan zie je ook regelmatig in Nederland. Zo zijn deze automerken heel bekend en zijn ze ook vaak gewild door mensen in Nederland. Een van deze bekende Amerikaanse automerken is Chevrolet, veel mensen in Amerika noemen het ook Chevy. Dit bekende Amerikaanse automerk, zie je heel veel in Amerika en is het ook een veel gekochte auto. Zo heb je veel versies van dit merk en kun je een jeep kopen, maar ook een personen auto. Daarnaast hebben ze ook race versies van de Chevrolet en hebben ze veel auto’s ontworpen voor de racebaan. Zo heeft het automerk voor veel verschillende mensen een auto en kun je deze in verschillende maten, maar ook soorten kopen. Ook zie je de Chevrolet veel in films en zie je ze vaak in Mexicaanse kartel films. De Chevrolet Volt kun je ook bekijken in de bekende speel serie Breaking Bad en zie je de hoofdpersoon Walter white met deze auto rijden. In het begin deed Chevrolet alleen de auto’s produceren in Amerika, echter doen ze dit tegenwoordig ook in Europa. Zo zit het hoofdkantoor van Chevrolet Europa in Zwitserland en kun je ook in Europa deze auto’s kopen.

Oldtimers

Chevrolet produceert al auto’s sinds de jaren 1900 en deze auto’s kun je tegenwoordig nog steeds zien. Deze oldtimers zijn al heel oud, maar sommige mensen hebben nog een oldtimer in een goede conditie. Deze oldtimers zijn natuurlijk heel veel geld waard en is het vaak moeilijk om een verkoper te vinden. Ze zijn namelijk behoorlijk zeldzaam en bijna niemand wilt deze oldtimers verkopen. In Amerika kun je deze oldtimers ook bekijken en heb je er zelfs een speciaal museum voor.

Elektrische versies

Naast dat Chevrolet benzine en diesel auto’s produceert, zijn ze ook overgestapt in de duurzame markt. Zo zijn ze begonnen met het produceren van elektrische auto’s en zijn deze natuurlijk beter voor het milieu. De Chevrolet Volt is hier onderdeel van en is dit ook de eerste elektrische auto van Chevrolet. Dit voertuig wordt veel gekocht en is ook bijna de meest verkochte elektrische auto in Amerika. In Europa zie je ze ook steeds vaker en worden deze auto’s regelmatig geïmporteerd.

MEER TE WETEN KOMEN

Tesla

Ford

auto kopen