allamerican

Elon Musk en Tesla

Elon Musk en Tesla

Er zijn veel bekende mensen in de wereld en hierbij kijk je ook gelijk naar de rijkste mensen op aarde. Als ik het over rijke mensen hebt, denk je natuurlijk gelijk aan Steve Jobs en aan Bill Gates. Echter is er ook Elon Musk en is deze in de laatste jaren heel bekend door verschillende dingen. Hij is nu ook de rijkste persoon op aarde en dit komt deels door het automerk Tesla. Tesla is momenteel de grootste auto producten op aarde en dit zijn ook vooral Elektrische auto’s. Elektrische auto’s zijn momenteel heel erg in omdat ze natuurlijk ook extra duurzaam zijn. Tesla is een Amerikaanse autofabrikant en deze auto’s zie je ook over de hele wereld terug. Zo zie je in Nederland ook heel veel Tesla’s en zijn ze heel mooi een fraai. De auto’s zien er heel sportief uit en dat zijn ze natuurlijk ook, ze bereiken 100 kilometer per uur binnen 3 seconden. Daarnaast kun je deze elektrische auto ook snel opladen en is het de beste elektrische auto op de markt. Zo heeft Tesla verschillende versies en kun je kiezen uit verschillende modellen. Ieder model is anders en ieder model ziet er ook anders uit, zo kun je een Tesla kopen met 2 zitjes, maar ook een gezinsauto.

Tesla in de ruimte

Tesla is ook het enige automerk dat ooit in de ruimte is geweest. Elon Musk kwam namelijk met het geweldige idee om een van zijn auto’s in de ruimte te sturen met een raket. Elon Musk heeft namelijk ook een bedrijf die te maken heeft met ruimtevaart. Dit bedrijf noem je SpaceX en met dit bedrijf heeft hij een van zijn auto’s de ruimte ingeschoten. Dit voertuig is momenteel nog steeds in de ruimte en dit zorgde voor veel bekendheid. Het was daarom ook een bekende marketingstunt die door veel mensen werd bekeken.

Tesla leasen

Naast dat je een Tesla kunt kopen kun je deze ook leasen, zo is het leasen van een Tesla vaak goedkoper. Dit komt doordat de auto Elektrisch is en hier kun je soms veel voordeel uithalen. Ook wordt de Tesla gebruikt als een zakelijke auto en kun je hem als bedrijf ook leasen. De service die Tesla biedt met het leasen van een Tesla is heel handig. Zo kun je de auto altijd laten maken en kun je vaak ook garantie krijgen op je voertuig.

MEER TE WETEN KOMEN

Chevrolet

Ford

auto kopen